Don Bosco Roosendaal

Wij helpen kinderen en hun ouders verder op momenten als dat even niet lukt.

Welkom bij Don Bosco, een organisatie die zich richt op het helpen van kinderen en hun ouders op momenten dat het opvoeden of opgroeien niet vanzelf gaat. Bij Don Bosco vinden we het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien en zich kunnen ontwikkelen.

Don Bosco

Bij Don Bosco zijn we er niet alleen voor kinderenvan 1,5 tot 12 jaar oud, maar ook voor ouders die vragen hebben over de opvoeding van hun kinderen. We bieden opvoedondersteuning en gezinscoaching aan, waarbij we samen met ouders kijken naar wat er nodig is om de situatie thuis te verbeteren.


Conaction

Don Bosco is onderdeel van Conaction, een organisatie die hulpverleningsprogramma’s biedt voor jongeren en hun ouders. Samen met Conaction zetten we ons in voor het welzijn van kinderen en jongeren, omdat we geloven dat zij de toekomst zijn en het verdienen om de beste kansen te krijgen.

Waar wij voor staan

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Missie

Onze missie is om de ontwikkeling en leefomgeving van kinderen te verbeteren, zodat zij vol zelfvertrouwen en met de nodige vaardigheden op eigen kracht verder kunnen. Daarom organiseren we tal van activiteiten, waarbij we ons richten op preventie en het bieden van extra aandacht en begeleiding wanneer dat nodig is. We werken hierbij nauw samen met andere organisaties en deskundigen, omdat we vinden dat het ondersteunen van kinderen en hun ouders altijd een gezamenlijke verantwoordelijkheid is.

Visie

Onze visie is dat elk kind recht heeft op een veilige en stabiele leefomgeving waarin het zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig en verantwoordelijk persoon. Wij willen hieraan bijdragen door kinderen en hun ouders te ondersteunen en te begeleiden, zodat zij de juiste vaardigheden en kennis kunnen opdoen om hun leven vorm te geven. Bij Don Bosco geloven we in een wereld waarin iedereen gelijke kansen krijgt en waarin kinderen veilig en gelukkig kunnen opgroeien.

Wilt u weten wat Don Bosco voor u kan betekenen?