Kindercommissie van Don Bosco

Wij zijn de kindercommissie van Don Bosco

De kindercommissie is een groep kinderen die ideeën mogen bedenken voor Don Bosco. Het leukste aan de kindercommissie is dat je je eigen mening kunt hebben en naar andere kinderen kunt luisteren. Bij de kindercommissie doen we best veel. Er is altijd een notulist die alles opschrijft wat we bespreken. Laatst heeft de kindercommissie een lounge ruimte ontworpen waar we kunnen chillen en praten met elkaar. In de lounge ruimte staan banken en zitkussens en nog andere leuke spullen.

Danzel Over de kindercommissie

Ik ben Danzel, 9 jaar oud en ik ga jullie vertellen over de kindercommissie van Don Bosco.

Don Bosco is voor mijn gevoel een kinderdagverblijf voor kinderen met problemen thuis of iets anders, maar het is ook gewoon voor kinderen waarvan de ouders moeten werken. Bij Don Bosco hebben alle kinderen die er zijn een smiley kaart en daarop staat een doel. Als je die hebt gehaald kan je een smiley krijgen en met die smiley’s kan je leuke dingen doen, bijvoorbeeld taart bakken.

Wat doe je op Don Bosco?

Op Don Bosco doe je allemaal leuke dingen bijvoorbeeld sporten spelletjes en knutselen. Je hebt ook een kindercommissie.

Wat doen we bij de kindercommissie?

Bij de kindercommissie hebben we het vooral over wat er beter kan of wat er goed is aan Don Bosco.

Wat is een kindercommissie?

Een kindercommissie is dat een groep kinderen gaan praten over wat er beter kan op Don Bosco en over welke speeltoestellen ze erbij kunnen doen.

Wat is leuk aan de kindercommissie?

Het is gewoon leuk iets te zeggen over Don Bosco en dan zorgen ze ervoor dat het gaat gebeuren dus dat vind ik leuk aan de kindercommissie.