Bij Don Bosco organiseren we van alles voor peuters, maar ook voor kinderen die al op de basisschool zitten. Iedereen is welkom en samen maken we er wat leuks van!

Wat is er te doen voor peuters?

Voor de allerkleinsten hebben we ‘Peuterplus’. Dit zijn spelletjes en activiteiten die we organiseren voor peuters die wat extra hulp nodig hebben.

Wat is er te doen voor kinderen van de basisschool?

Voor alle kinderen vanaf 4 jaar hebben we begeleiding na schooltijd. Dat betekent dat je na schooltijd naar ons toe kan gaan om samen met je Don Bosco vriendjes te spelen, te sporten, te knutselen, muziek te maken, te koken en nog veel meer! Maar je kunt ons ook vragen je te helpen met je huiswerk of gewoon een gezellig kletspraatje maken. We zijn altijd benieuwd hoe je schooldag was. En op de woensdag en de vrijdag kun je tussen de middag bij ons komen lunchen. Gezellig toch?

Wat is er te doen in de vakanties?

We zijn elke schoolvakantie open en hebben dan een leuk thema. Natuurlijk gaan we ook tijdens de schoolvakantie iets speciaals doen zoals een bezoekje brengen aan de speeltuin of een kookcafé opzetten.

Als je naar Don Bosco gaat, kun je je opgeven voor zomerkamp in de grote vakantie. Superleuk, superstoer en voor alle leeftijden! Dat zomerkamp duurt vijf dagen. We gaan dan lekker samen op vakantie en een hoop plezier maken met elkaar.

Elk jaar hebben we een speciaal thema voor het kamp. Wil jij weten wat we deze zomer voor je in petto hebben? Vraag het dan even aan de leiding.  Wie weet verklappen ze al iets 😉

Kunnen je vader en moeder hier ook iets doen?

Jazeker, want ze zijn er niet alleen voor de kinderen maar ook voor je vader en moeder! Zij kunnen bij ons dingen doen zoals koffiedrinken, schilderen, timmeren, knutselen en natuurlijk veel kletsen met elkaar. We organiseren soms ook een speciale ochtend of middag voor je ouders. Dat gaat dan over een thema, zoals pesten, en dan leren ze dingen die je daaraan kunt doen.

Mag je ook een keertje met z’n allen komen?

Ja, reken maar! Vier keer per jaar zijn er de gezinsdagen. Dan ben jij samen met je vader en moeder, broertjes en zusjes welkom om samen feest te vieren. Vraag aan je leiding wanneer de volgende dag weer wordt georganiseerd of bekijk onze kalender.